Tekoče steklo SILANE GUARD1990р
Naročite zdaj

SILANE GUARD Nova generacija tekočega stekla japonske družbe Willson

Ohranjuje svetlo in bogato barvo karoserije, Za dolgo časa daje sijaj avtu – do 1 leta! Poleg tega ima stabilen vodoodbojni učinek.

kako to deluje 4 preprosti koraki:

Naročite zdaj

Vtisi kupcev SILANE GUARD

Silane Guard
ALeš Smin
m.Ljubljana

Bilo mi je žal, ko so se na novem avtu pojavile praske. Naročil sem to stvar in sem vse naredil po navodilih... Evo! Lahko sami vidite rezultat! Precej hitro in udobno! Vedno imam občutek, kot da sem avto pred kratkim kupil!

Silane Guard
Niki Perič
m. Celje

Moj avto ni nov, zato sem pred nanosom tega loščola naredil globoko poliranje. Učinek je bil izjemen! Avto je lep, sija, se ne boji dežja in gričevja. Toplo priporočam!

Silane Guard
Lana Jerič
m. Maribor

Naročila sem si tekoče steklo, učinek je izjemen! Po dvakratnem nanosu je karoserija dobila lep sijaj. Se ne vidijo manjše praske. Kot ženski se mi je zdelo: s tem bo težko delati, vendar ne, je zelo enostavno in učinkovito.

Mnenje strokovnjaka

ANTE Huber

Mehanik (avtomehanik), delovne iskušnje 25 let

Izdelek se imenuje tekoče steklo, ker površina karoserije dobi ogledalu poboben sijaj. Za razliko od običajnih loščil na osnovi epoksidnih smol ali voskov, tekoče steklo naredi bolj trpežno prevleko, saj ne vsebuje abrazivnih snovi. Tekočina prodre v razpoke, mikrotokreči in jih napolni, zamrzne in tvori trdno plast na molekularni ravni. Za razliko od klasičnih loščil, dobljeni film služi leto in dlje.

Naročite zdaj

Dostava in plačilo Kako naročiti

4430р1990р

Do konca akcije je

1
3
Ur
2
7
Minut
3
8
Sekund